Лун Данину Се Ґань Вань
Вологий жар, який мають люди з другим підборіддям (і не тільки)- погана ознака для здоров'я організму, тому що він викликає різні проблеми — від порушень в сечостатевій системі до безплідності, від порушень в роботі жовчного міхура і кишечника до «дуже поганих» захворювань. Крім того різні проблеми зі шкірою також можуть бути викликані проблемою скупчення вологого спека.
Причиною утворення і скупчення вологого спека в організмі є проблеми в роботі двох дуже важливих травних органів — Підшлункової і Печінки. Якщо Підшлункова не може розщеплювати рідини, вони стікають вниз і накопичуються в нижній частині тіла. Ця надмірна вологість перешкоджає перебігу Ци. Якщо Ци не в змозі вільно текти, то вона накопичується, а так як Ци - це тепло, то в місці її скупчення починається перегрів. Так утворюється вологий жар.
Від вологого спека досить важко позбутися. Тут, безсумнівно, допоможуть китайські трави.
Але і дотримання певної дієти також може поліпшити ситуацію.
Волога в організмі утворюється за рахунок порушення в роботі середнього обігрівача, насамперед Підшлункової і Печінки. Тому дієта, спрямована на підтримку цих органів, сприятиме зменшенню спека.
Людям с влажным жаром рекомендуется есть продукты, которые способствуют мочевыведению ( ячмень, перловка, морковь, сельдерей, клюква). Морковь и сельдерей должны употребляться в тушеном или вареном виде. Необходимо исключить из питания мороженое, промышленные сладости, орехи, жирную и маслянистую пищу, алкоголь, шоколад, сладкий йогурт. ТКМ считает, что алкоголь и масла особенно способствуют образованию влажного жара.
Есть также некоторые витамины, минеральные вещества и аминокислоты, которые улучшают состояние организма при влажном жаре. Например,
Вітамін В6 зміцнює печінку, очищає Ци, гармонізує баланс між елементами Дерева і Землі, позбавляє від жару в шлунку і від вологого спека в жовчному міхурі.
Мідь зміцнює Підшлункову і виводить вологу, знімає і знищує вологий жар. Продукти, в яких міститься багато цього елемента: шпинат, гречка, яєчний жовток, житній бездріжджовий хліб (бажано в подсушенном вигляді), зелених листках салату.
Якщо у Вас не вистачає сили і наполегливості для щоденного вживання цих продуктів, рекомендуємо Лун Данину Се Ґань Вань. Пігулки приймають по 4-8 штук 3 рази на день.
Причиною утворення і скупчення вологого спека в організмі є проблеми в роботі двох дуже важливих травних органів — Підшлункової і Печінки. Якщо Підшлункова не може розщеплювати рідини, вони стікають вниз і накопичуються в нижній частині тіла. Ця надмірна вологість перешкоджає перебігу Ци. Якщо Ци не в змозі вільно текти, то вона накопичується, а так як Ци - це тепло, то в місці її скупчення починається перегрів. Так утворюється вологий жар.
Від вологого спека досить важко позбутися. Тут, безсумнівно, допоможуть китайські трави.
Але і дотримання певної дієти також може поліпшити ситуацію.
Волога в організмі утворюється за рахунок порушення в роботі середнього обігрівача, насамперед Підшлункової і Печінки. Тому дієта, спрямована на підтримку цих органів, сприятиме зменшенню спека.
Людям с влажным жаром рекомендуется есть продукты, которые способствуют мочевыведению ( ячмень, перловка, морковь, сельдерей, клюква). Морковь и сельдерей должны употребляться в тушеном или вареном виде. Необходимо исключить из питания мороженое, промышленные сладости, орехи, жирную и маслянистую пищу, алкоголь, шоколад, сладкий йогурт. ТКМ считает, что алкоголь и масла особенно способствуют образованию влажного жара.
Есть также некоторые витамины, минеральные вещества и аминокислоты, которые улучшают состояние организма при влажном жаре. Например,
Вітамін В6 зміцнює печінку, очищає Ци, гармонізує баланс між елементами Дерева і Землі, позбавляє від жару в шлунку і від вологого спека в жовчному міхурі.
Мідь зміцнює Підшлункову і виводить вологу, знімає і знищує вологий жар. Продукти, в яких міститься багато цього елемента: шпинат, гречка, яєчний жовток, житній бездріжджовий хліб (бажано в подсушенном вигляді), зелених листках салату.
Якщо у Вас не вистачає сили і наполегливості для щоденного вживання цих продуктів, рекомендуємо Лун Данину Се Ґань Вань. Пігулки приймають по 4-8 штук 3 рази на день.
Інші статті
- Принципы рационального питания при мочекаменной болезниПринципы рационального питания при мочекаменной болезниПовна версія статті